divendres, 9 de juny del 2023

La Mostra 2023 d'Esparreguera obre portes

 

Molt bon ambient a la inauguració de "La Mostra" d'Esparreguera
a la sala municipal d'exposicions aquest divendres 09 de juny de 2023.

Avui divendres 09 de juny de 2023 a les set de la tarda ha tingut lloc a la sala municipal d’exposicions del carrer dels Arbres d’Esparreguera, la solemne inauguració de la popular “Mostra d’Esparreguera” d’arts plàstiques i joieria.

Un centenar d’alumnes dels diversos tallers de l’escola municipal, ens presentes de forma les seves millors creacions i obres. Oferint-nos un veritable ventall o mostra de obres artístiques creades. Una exposició d’obres dels alumnes que també son de retruc, un ventall de la formació que reben i la capacitat plàstica de les diverses tècniques amb les que treballen, en els diversos tallers de pintura, dibuix, còmic, ceràmica, restauració de mobles o joieria.

Val a dir que la exposició ens ofereix més de dues-centes peces originals. Ja que s’ha deixat que aquells alumnes que voluntàriament hi participessin aportessin fins un màxim de tres creacions.

Cinc minuts després d'obrir portes de "La Mostra" d'Esparreguera edició 2023...


Els visitants han resta bocabadat de l’alt nivell d’aquesta edició, donant grans elogis a les obres presentades i també al treball formatiu que estan donant els Tallers d’Activitats Artístiques i Culturals de la nostra població.

La “Mostra 2023 d’Esparreguera” restarà visitable fins el diumenge 11 de juny de 2023, en horari d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8:30 del vespre.

 

Lluis Artigas Jorba