dijous, 6 de juliol del 2023

51è Concurs de Pintura Ràpida d'Esparreguera

 

La sala d'exposicions municipal acull els 26 quadres del 51è Concurs de Pintura Ràpida d'Esparreguera.
.


            El dissabte 06 de juliol de 2023 a les sis de la tarda va tenir lloc la inauguració de l’exposició de les obres participants en el 51è Concurs de Pintura Ràpida d’Esparreguera a la sala d’exposicions municipal del carrer dels Arbres. En un acte cultural que comptaria amb la presencia de les autoritats del nou consistori esparreguerí.

L’exposició oferia al públic visitant un total de 26 obres artístiques elaborades en diferents tècniques pictòriques essent també presents les obres guanyadores de la present edició.

El primer premi de la categoria adult seria per l’artista Julio García Iglesias pel seu quadre a l’oli sobre el carrer dels Arbres. Per la seva part Abelardo Florido Gaudullo aconseguiria el segon premi de la categoria d’adult amb la seva aquarel·la també dedicada al carrer dels Arbres.

El tercer premi de dita categoria seria per l’artista Ana González Barros amb la seva obra a la tinta dedicada a un dels edificis emblemàtic de la nostra localitat. A “Cal Bacallaner” del carrer Barcelona cantonada amb el carrer Sant Joan.

A la categoria jove el primer premi seria per l’artista Adriana Cebriana Martínez, amb la seva obra dedicada a l’Escola de la Vila. El segon premi de la categoria Jove  aniria a les mans de l’Àlex Cueva amb la seva obra d’aquarel·la i llapis que batejaria amb el nom de “Back To 1915”.

Mentre que el tercer premiat de la categoria jove seria per la obra de la Julia Velarde Garcia sobre el carrer Balmes d’Esparreguera.

L’exposició restarà oberta i visitable al públic del dijous 06 al dilluns 10 i del divendres 14 al diumenge dia 16 de juliol de 2023, en horari de les sis de la tarda a les vuit del vespre.