dimarts, 18 de juny del 2024

Pintem Abrera

Un esparreguerí guanyador del Concurs de Pintura Ràpida 




Lliurament del primer premi del 46è Concurs de Pintura Ràpida
Vila d'Abrera
a l'esparreguerí en Josep Grau i Piñol. 
Fotografía: gentileza de l'Ajuntament d'Abrera.



    El conegut pintor esparreguerí Josep Grau i Piñol ha estat el guanyador de la 46à edició del Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera, que s’organitza per la celebració de la Festa Major d’aquesta localitat. 
    
    El Concurs, -que aquest any comptaria amb la participació d’una vintena d’artistes- ompliria de color i alegria els carrers i places del municipi d’Abrera, i aportaria les obres artístiques que s’ofereixen a la corresponent exposició visitable a la Casa de Cultura. 

    Va ser al migdia d’aquest diumenge 16 de juny de 2024 que l’Alcalde d’Abrera en Jesús Naharro, i el regidor de Cultura en Francisco Sánchez lliurarien les premis de la present convocatòria. Essent per l’esparreguerí en Josep Grau i Piñol el primer premi; per el fill de Campllong (Girona) Joan Tauleria i Visa el segon premi; i per Julio García i Iglesias el tercer premi. 

    Totes les obres presentades les podeu veure dins de l’exposició programada dins de la Festa Major d’Abrera de 2024, a la Casa de Cultura d’Abrera, al carrer Federico García Lorca número 17; del dimecres dia 26 de juny fins el diumenge 30 de juny. Visitable en horari de cinc i mitja de la tarda fins les vuit i mitja de la nit. 

    El jurat d'aquesta edició va estar format per Rafa Haro, llicenciat en belles arts i docent de belles arts de l’Institut Voltrera; en Manel Benito, historiador de l’art i docent d’història de l’art a l’Institut Voltrera; Cristina Sarrà, tècnica de Cultura i Gerard Bidegain, historiador i tècnic de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica. 


[2024] 15 anys de la vida d'un artista. Josep Grau i Piñol exposa a Esparreguera

[2023] Nou èxit artístic i cultural. Obre portes la “16ª Biennal de Pintura d’Esparreguera”  

[2023] Il viaggio. Josep Grau exposa novament a Esparreguera  https://historiaesparreguera.blogspot.com/2023/05/il-viaggio.html 

[2021] Obertes dues exposicions de l'artista Josep Grau a Esparreguera  

[2018] Exposició d'olis i tècniques mixtes 

[2016] Josep Grau presenta les seves darreres creacions  




Cartell del Concurs de Pintura Ràpida d'Abrera de l'any 2024.
Editat per l'Ajuntament d'Abrera.