dissabte, 2 de gener del 2016

Un nou projecte engrescador: TVEsparreguera

 

La oferta informativa especialitzada a Esparreguera  veu com comença  l’Any Nou 2016 amb un nou projecte de comunicació local a l’abast de tot el públic local.

Nascuda en format digital, el passat dissabte 05 de desembre de 2015 va començar a rodar el nou projecte que porta per nom “TVEsparreguera” i que inicialment s’ha estrenat a la coneguda xarxa social anomenada Facebook.

L’equip del projecte, de moment, resta velat, havent, no obstant ,deixar disponible un correu electrònic per aquells que desitgin contactar amb Ells. Es un projecte que tot just neix i que anirà ben segur a més.

La temàtica de “TVEsparreguera” en aquest moments es eminentment local. Havent publicat vídeos de qualitat pròpia d’equips professionals en els temes d’actualitat, i fotografies de caire històric. Tanmateix s’entreveu el projecte de anar recuperant material audiovisual d’any enrere d’aquí Esparreguera, i recuperar el important fons fotogràfic més o menys conegut. Un material que de moment, es distribueix en aquest web.

TVEsparreguera” de moment porta publicats varis vídeos, un recuperat de l’any 1980, la festa dels Tonis de l’any 2013; i ja més d’ací, les obres del carrer de Baix i Sant Miquel (desembre 2015), la Fira de Santa Llúcia (desembre 2015) i les obres de la carretera nord d’Esparreguera (desembre 2015). De fotografies ja son publicades unes 26.

        TVEsparreguera” es suma al ric ventall de la informació esparreguerina de caire digital. Que encapçalen Ràdio Esparreguera amb el seu actiu Twitter  i la veterana revista  local en paper  777,  amb amplia presencia digital amb web i xarxes locals. Una pluralitat a la que tenim que sumar-hi interessants propostes com son el perfil del investigador local Pere Julià i Subirana que de l’any  2011 esta fent una important tasca de recopilació de fotografies antigues  fent-les conèixer al públic esparreguerí, o la pàgina anomenada “Visc(a) Esparreguera” que des del mes de desembre de l’any 2012 també publica nombrós material de caràcter històric i audiovisual.

També se ha creat aquest desembre de 2015 el perfil “TV_esparreguera. Telecomunicacions”. Si be, de moment, encara no s’ha publicat res.

Des ESPARREGUERA TV donem la benvinguda a aquest nou projecte periodístic nascut amb el nom de “TVEsparreguera” i als companys que formen el seu equip.Aquest artícle també el vaig publicar a la plataforma aEsparreguera