dissabte, 2 d’abril del 2016

Josep Grau presenta les seves darreres creacionsEl pintor esparreguerí Josep Grau i Piñol ha inaugurat aquests divendres 01 d’abril de 2015 la seva exposició que presenta amb el nom ”Obra Recent” a la sala municipal d’exposicions del carrer dels Arbres 38 d’Esparreguera.

L’exposició ens presenta quadres de diversos formats, temes i tècniques. Flors, paisatges urbans i de mar, amb quadres de ciutats com Londres, Paris, i altres italianes, conformen la vora trentena que podeu trobar a la sala. Tanmateix, s’ofereix també al visitant de poder veure i adquirir pintures de mides més petites, en un mostrador instal·lat al centre de la sala.

L’exposició “Obra Recent” d’en Josep Grau i Piñol resta oberta al públic, amb entrada lliure, fins el proper diumenge 10 d’abril de 2016. Essent visitable tots els dies en horari de 18:30 a 20:30 hores.

La primera exposició pública d’aquests artista esparreguerí va tenir lloc a la avui desapareguda Galeria Art77 d’Esparreguera, situada al carrer de l’Hospital, que dirigí en Joan Rius, sobre “La Ribera”.

Al llarg dels anys, aquests singular artista ens ha ofert nombroses exposicions aquí i en altres indrets del País, sempre aconseguint el reconeixement i favor del públic visitants per la qualitat de la seva obra pictòrica.


Aquet article també el vaig publicar a la plataforma aEsparreguera