dimarts, 23 de febrer del 2016

Les biblioteques del Baix Llobregat Nord dediquen una Jornada a Roald Dahl (1916-1990)


 

El proper dilluns 29 de febrer de 2016 tindrà lloc la presentació d’una Jornada dedicada a Roald Dahl (1916 - 1990) el novel·lista, escriptor de contes i guionista gal·lès d'ascendència noruega, famós com a escriptor per a nens i adults, en la que tindrà especial record els seus llibres més populars de contes, amb títols com Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant, Matilda, Les bruixes i Històries imprevistes.

La jornada inclou diverses activitats i recursos dedicats a aquest autor, que seran en un primer estadi, compartits per la xarxa de biblioteques del Baix Llobregat Nord. Es a dir, la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera, la Biblioteca de Martorell, i la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat.

Per aquests motiu se ha creat un vídeo de presentació d’aquesta jornada, amb el nom de “El Carrer Roald Dahl un nou laboratori de lectura”. En la que Esparreguera TV hi ha col·laborat desinteressadament.

El vídeo presenta ells objectius de la jornada i ens presenta com es crearà un carrer dedicat a les obres de l’autor. Tot explicant qui era aquests escriptor i fent un resum de les seves obres més populars. Tanmateix el projecte incorpora també dinàmiques de participació pensades per l’àmbit familiar i per crear un espai de lectura, i un taller de manualitats.


Aquest article també el vaig publicar a la plataforma aEsparreguera