dissabte, 9 de setembre del 2023

Sala d'Exposicions Municipal d’Esparreguera

III Exposició fotogràfica col·lectiva. “Finestres al món” 
"Finestres al món" a la sala d'exposicions...


    L’Associació Fotogràfica Alternativa d'Esparreguera presenta a la Sala d'Exposicions Municipal del carrer dels Arbres, 38, d’Esparreguera Finestres al món. Una exposició fotogràfica col·lectiva que restarà pública i visitable entre els dies 8 i el 17 de setembre de 2023, en horari de els divendres de 18 a 20 h i els dissabtes i diumenges d'11 a 13 h i de 18 a 20.30 hores. 

    L’Associació Fotogràfica Alternativa Esparreguera [AFAE] es una associació sense ànim de lucre fundada a l’any 2019 aquí Esparreguera, dedicada a promoure i popularitzar el món de la fotografia donant cabuda tant als aficionats com als professional. 

    Durant l’any organitzen exposicions, trobades, curset formatius, sortides fotogràfiques i altres coses relacionades amb l’apassionant món de la fotografia. 

Pelai Serra i Soler. Un dels artistes present a "Finestres del món"


    La III Exposició fotogràfica col·lectiva. Finestres al món ha comptat amb la participació d’Enric Calvo i Graells (dos obres); Francisco Javier Caparrós i Chillon (dos obres); Miguel Hita i García (quatre obres); David León i Pou (dos obres); Sandra Martínez i Cabrera (una obra); Yesica Mora i Coelho (quatre obres); Ingrid Moragas i Margarit (tres obres); Aida Morales i Alarcón (una obra); Joan Moriana de la Oya (tres obres); Aida Muñoz i Baena (dos obres); Cristobal Rodríguez i Sánchez (quatre obres); Pelai Serra i Soler (tres obres); Fina Vernet i Massó (una obra); Eva Urpina i Morodo (una obra); i Tamar Vidal i Ruiz (una obra). 

    Una exposició que ha merescut els millors elogis del públic visitant tant per la temàtica com per la gran qualitat de totes les obres exposades. 

    III Exposició fotogràfica col·lectiva. Finestres al món. Una oportunitat. Un lloc digne de visitar. Una experiència visual per gaudir... 


Per a més informació: