dilluns, 18 de gener del 2016

Fatalitats Teatre concursa en el Sisè Certamen "Balbina Cortada" del Patronat Parroquial

 


El grup de teatre de la localitat de Viladecavalls “Fatalitats” ha estat la segona companyia participant en el concurs de teatre organitzat per el Patronat Parroquial d’Esparreguera“Balbina Cortada” in memoriam. Aquest diumenge 17 de gènere de 2016, amb la presentació de la obra teatral “Revolt Perillós”  de J. B. Priestley.

Revolt Perillós”  seguiria el fil argumental que situa la seva acció a la dècada dels anys 30 en la ciutat de Londres. Anglaterra.

L’escena s’inicia durant una festa-sopar d’una rica família de cognom Caplan en la que hi participa una novel·lista de renom. A partir de la troballa accidental d’una caixa on guardar cigarretes i el rerefons d’un suposat suïcidi, l’argument va estirant el fil de tots els participants a l’escenari, el Robert Caplan, la Freda Caplan, el Gordon Whitehouse, la Betty Whitehowse el Charles Trevor Stanton, la Olwen Peel i la Maud Mockridge, per situar-los ordenadament en el temps i la ubicació, i la seva relació amb el finat i els presumptes motius que tenia el suïcida.

Una festa on la harmonia es trenca entre tots, i van apareixent les veritats amagades rere els supòsits, les mitges veritats, i les mentides.

“Revolt Perillós”  ens fica davant dels nostres nassos el dilema moral de si és millor dir una mentida pietosa o una mitja veritat, o s’ha d’anar sempre amb l’autentica veritat pel davant.

El grup de teatre de la localitat de Viladecavalls “Fatalitats” és dirigit per en Joan Anton Rodríguez comptant com ajudant de direcció amb la Marta Vives. L’elenc d’actors i actrius el formen Manel López , Montse Sebastià, Jordi Torrents, Conchi Ramírez, Joaquim Domingo, Anna Santaflorentina i la Rosa Fàbregues.

La peça “Revolt Perillós” presentada a l’escenari del Patronat Parroquial d’Esparreguera aquest diumenge es una traducció al català d’en Jordi Voltas, del grup Teatre del Sol, de la ciutat de Sabadell;  i la llum i el sò anaren a càrrec del Ferran Margarit i el Miquel Rístol.

El proper diumenge 24 de gener de 2016 tindrem a concurs la obra “Boeing Boeing” de la companyia de teatre “La Bambolina Negre” de Sarrià, Barcelona.

Ja son a la venda les entradesAquet article també el vaig publicar a la plataforma aEsparreguera