diumenge, 7 de febrer del 2016

La Companyia Paranys de Sant Joan de Vilatorrada al Concurs de teatre "Balbina Cortada" d'Esparreguera

Amb la comèdia d’embolic dita "Amb els pixats al ventre" la companyia “Paranys” de Sant Joan de Vilatorrada ha participat aquests diumenge 07 de febrer de 2016, al Concurs de teatre “Balbina Cortada” que organitza el Patronat Parroquial d’Esparreguera amb gran èxit.

La companyia “Paranys” treballa baix la Direcció de Josep Maria MARTÍNEZ i compta amb un nodrit quadre escènic  d’actors i actrius format per en Carles GUTIÉRREZ, l’Albert GIRALT, la Montse MAS, la Gemma DOBLAS, el Jaume CARNÉ, la Dolors GARZÓN, la Lídia MALLOFRÉ, la Laia GIRALT, el Jordi MIRA i el Sergi GAMISANS.

Les arrels del grup teatral es remunten a l’any 1998, quan els i les alumnes de 2n. nivell de l'Aula de Teatre de l'Ajuntament de Manresa decideixen continuar aquesta experiència realitzant una obra al municipi que va oferir tant la possibilitat de comptar amb una sala d'assaig com de disposar d'un director a Sant Joan de Vilatorrada. Tanmateix amb l’actual estructura, haurem de considerar la data oficiosa de començament d’activitats teatral  a començaments de l’any 2004.

"Amb els pixats al ventre" la companyia teatral de Sant Joan de Vilatorrada ens presenta la historia  d’en Phil,  un romàntic incorregible que pretén divorciar-se de la seva dona per tal de poder-se casar amb la Julie, una noia que ha conegut mentre viatjava amb l'autobús número 49.

Entre ells, a l’escenari el seu bon amic George, una assistenta despistada, un bomber i… un sofà, la cosa s'embolica de tal forma que difícilment tothom podrà sortir-ne ben parat.

Tot un reguitzell de confusions, conspiracions i conxorxes fan d'aquesta una obra fresca i dinàmica que només vol fer passar una estona agradable. Cosa que va aconseguir del públic d’Esparreguera.

Val a dir que aquesta comèdia teatral també la presentaran aquest mes al Casal de Sant Pere de Terrassa, participant en la XLIIa edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre [14.02.2016]; i al Foment Martinenc de Barcelona,  participant en el XXVI Concurs de Teatre Amateur del Foment Martinenc [21.02.2016].

Tanmateix a mes a mes del quadre escènic i direcció hi han participat els tècnics Pilar Senillosa i l’Oriol Reguant; l’atrezzo a càrrec de la Família Calvet-Mullor i A, Marchal, i el genials pintures de la decoració escenogràfica a càrrec de la artista Roser Rojas.

Per el proper diumenge tindrem a concurs la obra “Toc Toc” a mans del Centre Moral de Gràcia, de Barcelona.

Entrades ja a la venda en horari i lloc de costum.


Aquet article també el vaig publicar a la plataforma aEsparreguera