dimecres, 27 de gener del 2016

L'obra de teatre "Boeing-Boeing" aterra al Concurs "Balbina Cortada" del Patronat Parroquial


Aquests diumenge 24 de gener de 2016 va presentar-se a l’escenari del teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera  la obra de teatre de Marc Camoletti (Ginebra 1923-Deauville 2003)  “Boeing-Boeing” a càrrec de la companyia teatral “La Bambolina Negre” de Sarrià, Barcelona.

“La Bambolina Negre” es va crear l’any 1986, com un grup de teatre amateur que combina comèdia i tragèdia amb dansa, música i cançons en directe. I en la seva participació al concurs de teatre “Balbina Cortada” ha triat al director de teatre i dramaturg francès, Marc Camoletti, conegut per les seves comèdies de to vodevilista amb la seva exitosa obra “Boeing Boeing” que fins i tot se'n va fer una pel·lícula protagonitzada per Tony Curtis i Jerry Lewis.

L’argument de la obra “Boeing-Boeing” ens presenta al personatge anomenat Bernard. Un arquitecte a qui se li donen molt bé les dones. Tant que està promès amb tres dones alhora.

Elles tres són hostesses de diferents companyies aèries, i per tant, de diferents països. A aquestes les rep al seu apartament en dies i horaris diferents, perquè així mai puguin coincidir, ja que cadascuna pensa que és l'única dona en la vida de Bernard.

El problema arriba el dia en què les companyies aèries decideixen canviar els models d'avió per altres molt més moderns i veloços: llavors els horaris de vol canvien i es redueixen donant lloc a l'embolic principal de l'obra. Les tres coincideixen el mateix dia a l'apartament però a diferents hores; per si això fos poc, Bernard també haurà d'estar pendent d'un amic de nom Robert, que ha vingut de visita… 

La companyia teatral “La Bambolina Negre” de Sarrià, Barcelona, i la obra “Boeing-Boeing” ha estat dirigida per Marta Carreras i ha comptat amb els actors i actrius Àngels Ribas, Francesc Vergés, Maria Àngels Carreras, Jordi Freixas, Yolanda Carbó, i la Míriam Benavent.

Comptant amb el suport tècnic d’Eva Ribas en la veu en off d’hostesses; i en el llum i so comptant amb l’Alberto Lasauca, Tito Baraldés i Ricard Bonfill. Com a Regidores la Eli Vergés, la Olga Mas, i la Ana Maroto.

La escenografia de Olga Mas i César Hernández; maquillatge de Míriam Benavent i cartell publicitari de l’Albert Comas.

Diumenge vinent participarà al concurs teatral la obra anomenada “Com Ombres” a càrrec de Qollunaka grup de Teatre de Terrassa. Entrades ja a la venda.


Aquet article també el vaig publicar a la plataforma aEsparreguera