dimecres, 11 d’abril del 2018

Exposició d'olis i tècniques mixtes

 


Aquest dissabte 07 d'abril de 2018 s'ha inaugurat una nova exposició a la sala municipal del carrer dels Arbres 38 d'Esparreguera, amb la presentació de la col·lecció d'obres de l'artista Anna Maria Casanovas i Moyés que s'ha batejat amb el nom de “Moments d'inspiració”.


L'exposició, que va ser inaugurada a les set i mitja de la tarda va comptar amb la presencia de l'artista, de la Mariona Masferrer, regidora de Memòria Històrica de l'Ajuntament d'Esparreguera, i del professor i artista local Josep Grau i Pinyol.


Val a dir que aquesta és la seva primera exposició en solitari a Esparreguera.


L'Anna Maria Casanovas i Moyés, persona vinculada amb la nostra població de fa molts anys, ja havia fet anteriorment participacions artístiques de caire col·lectiu. La em vist en exposicions col·lectives en aquesta mateixa sala, com les de les pintores del Casal de la Dona els anys 2010 al 2017. A la sala d'exposicions de l'Associació de Veïns de La Plana d'Esparreguera de l'any 2010 al 2016. A l'exposició de Dones pintores d'Esparreguera l'any 2017 a la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera, i també a les Biennals de Pintors d'Esparreguera dels anys 2015 i 2017.


Com ens diu la autora d'aquesta exposició: “El que avui us exposo és la recopilació del que Jo en dic “Moments d'inspiració”, moments que he tingut d'un temps ençà i que m'han permès “plasmar” sensacions, neguits, sentiments i, sobretot. M'han servit com teràpia per afrontar els reptes que la vida m'ha posat i com via d'escapament de las cabòries quotidianes...”


L'exposició romandrà oberta fins el diumenge 15 d'abril de 2018. En horari de dilluns a diumenge de 2/4 de 7 fins les 09 del vespre, i els dissabtes i diumenges de 2/4 de 12 fins les 2 del migdia.
[Aquet article també va ser publicat a la plataforma aEsparreguera]