dilluns, 11 de desembre del 2023

Concert de Nadal

Polifonia, Nadales i “El Cant de la Sibil·la” 
a l’església de Santa Eulàlia d’Esparreguera
Mercè Sanchís i Bros, Anna Niebla i Guarinos
, i el Cor Francesc Valls de Barcelona,
sota direcció de Pere Lluís Bisoca, en el Concert de Nadal d'Esparreguera [29.12.2023]


    A la nostra església parroquial de Santa Eulàlia d’Esparreguera tindrà lloc el proper divendres 29 de desembre de 2023, a les vuit del vespre, un concert de música clàssica “a capella” en la que el públic esparreguerí podrà gaudir de peces polifòniques, nadales i el conegut com “El Cant de la Sibil·la”.

    Aquesta darrera peça típica del Nadal, molt popular a la edat Mitjana a tot Europa, traduïda del llatí a les diverses llengües d’origen romànic, es una escenografia dramàtica en la que Sibil·la Eritrea interpreta musicalment uns versos sobre els senyals del judici final i de l’adveniment del Crist.

    La part musical recaurà en diverses participacions. Hi participa el Cor Francesc Valls en la part polifònica, un cor professional fundat l’any 2003 per tal de recolzar regularment les misses conventuals de la Catedral de Barcelona. El cors es dirigir per Pere Lluís Biosca.

    Aquest esdeveniment musical que tindrà lloc a Esparreguera compta també amb la participació valuosa de la acreditada esparreguerina Mercè Sanchís i Bros a l’orgue. Molts la recordem encara amb molta estima com la nostra organista parroquial, abans de la seva posterior volada internacional.

    També gaudirem d’altre esparreguerina de cor, la soprano Anna Niebla i Guarinos, una cantant molt versàtil a qui no se li resisteix cap modalitat musical. La premiada cantant llueix amb llum pròpia fins i tot cantant opera. Molts la recordem del seu pas per l’Escola de Música d’Esparreguera i les seves col·laboracions música culturals a casa nostra. Com també, ja en un temps més proper, la recordarem de directora musical de l’Orquestra de La Passió d’Esparreguera.

    Així doncs, tenim un bon programa de Nadal, amb una participació barcelonina i esparreguerina d’alt estanding. Que ja abans de fer-se ja fa flaire olorós d’un èxit esclatant.

    Podeu adquirir les vostres entrades a la plataforma “entrades.esparreguera.cat” amb uns preus populars que van dels 4’5 euros als 9....